6. až 9. kolo Okresní soutěže

06.12.2012 10:02

Tak po "malém" zaspání je tu další zhodnocení našich výkonů z uplynulých kol Okresní soutěže 2012/2013.

6. kolo

 

V šestém kole jsme se střetli s týmem z Moravské Třebové, pro nás to byl první zápas doma. Ano až v šestém kole jsme se dočkali a nemuseli konečně nikam jezdit. Byl to vyrovnaný boj a po neskutečném výkonu, který předvedl po příkladném tréningu Pavel, jsme dotáhli utkání do vítězného konce. Ač se po úvodních obou prohraných čtyřhrách nemuselo tak zdát.

7. kolo

 

Další zápas byl, ač se to možná nezdá větší oříšek, neboť pánové z Linhartic hráli minulý rok přebor a tak naše vize výhry nebyla z prvu nijak veliká. Ovšem Jirka souhlasil, že si pujde zahrát tak naše srdce hráčská srdce zaplesala a hned se vše jevilo růžovější. Byl to vyrovnaný souboj až do téměř úplného konce, který přinesl velmi cenné tři body. Jako zajímavost celého zápasu bych přidal, že nikdy není nic prohrané respektive vyhrané a že i takový rozdíl bodů v setě jako 10:2 nemusí nutně znamenat výhru jako nás o tom přesvědčil Pavel, kdy vedl na sety 2:0 a ve třetím setu zmiňovaných 10:2, ale jak on sám rád říká prostě to tam nepadalo a tak nakonec set prohrál 12:10. V dalším a sice čtvrtém setu nenechal nic náhodě a bez problémů vyhrál.

 

8. kolo

 

Další kolo jsme hráli zase pro změnu venku a sice v Borové, no co dodat, chvílema mi hra připadala, jako kdyby jsme se přesunuli do budov Druporku Svitavy a.s. (Kluci mají zřejmě natrénováno). Dopadlo to jak to dopadlo nešlo to nikomu, až na Jirku, který prohrál pouze se Štrofem a i proti němu předvedl pozoruhodný výkon.

 

9. kolo

 

Hned poté jsme nastoupili na tým "C", kde jsme se o maličko poopravili chuť a nyní s úplně stejným výsledkem akorat v náš prospěch dokázali vyhrát.

 

Pokud by vás zajímal podrobnější rozpis zápasů tak na této adrese. Díky za trpělivost a zase příště.

                                                                                                                                        R.Mi.

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.