Korouhevský pohár <review>

05.04.2011 12:47

Korouhevsky pohar 2.4.2011-Vysledky.xls (40 kB) *

    Tak další ročník Korouhevského poháru máme za sebou. Jistě se mnou všichni budete souhlasit, že letos to bylo dle předpokladů veliký. Již v sedm hodin ráno mi psal náš maskot, jestli nevím, zda už bude někdo v sokole, protože má děsnou chuť na pifsona. Bylo jasné, že kvůli příprávám zde už byli, a tak již v osum hodin měl náš Davča pomalu svou hladinku. Nadpoloviční většina odcházela po čtyřech (někdo ani po těch čtyřech) , ale hlavně s dobrým pocitem příjemně stráveného dne v přátelské atmosféře.

    Přihlásilo se nás celkem 39 hrajících hráčů *(seznam plus výsledky viz. příloha v excelu), což je naprostá bomba a my vám moc děkujeme za vaši přízeň. Je škoda, že nepřijeli i ostatní borci z Moravské třebové, Litomyšle a Borové (kraj), protože museli bohužel dohrávat play off/out kola, a kteří by pozvedli tu naši úroveň ještě o něco výš ;-). Snad tedy příští rok .Těšíte se? Já jo:)

    Stala se jedna taková nemilá věc. Náš foťák, vzhledem ke svému věku, je již kapánek out, takže víc než polovina fotek musela jíti pryč. Hlavně ty opilecké, které stály za to. Ale aspoň něco, protože jsem ho jednu chvíli nemohl najít a myslel si, že jsem ho někde ztratil po cestě do Hostince Na Mýtě, kde jsme ještě skončili po turnaji a dokonce i popili s Brněnskými soudci... Naštěstí byl v sokolovně, takže co nevidět přibudou ve fotogalerii:).

    Na závěr jsem se rozhodl, že na příští rok kupuju trávu Dawei 388-D1, kterou má Milan Šprojcar ze Svitav….:-D 

sttkorouhev.rajce.idnes.cz/Korouhevsky_Pohar_2.4.11/ zde se můžete kounout na všechny fotky z turnaje.          Na tyto stránky budeme dále přidávat všechny další fotky z důvodu omezení kapacity!!

                                                                                                                                       Pepa ml.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.