Poslední utkání <Áčka> v sezoně 10/11

26.03.2011 13:57

V sobotu 19.3. jsme ukončili sezonu lépe než bylo zdrávo. Navštívily nás teamy Slovanu Moravské Třebové „C“, kteří vedou tabulku od samého začátku (Miroslav Muselík, Lubomír Grepl, Jirka Skácelík a Leonardo Tesolín), a od kterých jsme posledně dostali nechvalně známou nulu, avšak teď jsme je poměrně potrápili a to i stále bez naší jedničky Standy "Nevim" Trnky, který nás přišel aspoň podpořit, což i to pomohlo v zápase dalším, a to s Linharticemi „A“. Zastoupil jej Ogar, který i přes to že tvrdil, že bude stoprocentní, tak nebyl. Dle jeho slov, kterými se později shodnotil→ „Prostě to nešlo no!“ A taky že nešlo.Prohráli jsme 5:10, ale jak je výše zmíněno, oproti poslednímu výsledku, je to výkon..

Poté Přijely Linhartice v sestavě (Vladimír Pátek, Jirka Coufal, Patrik Vrbický a Libor Vymětal) , s kterými jsme sehráli lepší výsledek než na jejich domácí půdě. Onehdá 10:7, teď 10:5 , kdy se Pepa Mitáš ml. vybičoval v pátem setu za stavu 3:8 na 12:10 a vyhrál tak s Liborem, na kterého si u nich ani neškrt.

Následovalo zakončení. Líčko dotáhl 2 flašky rumu a domácí slivovici plus se slavil svátek tří (resp. 4) Josefů a „dvacáté“ narozeniny Ogara. Přišli všichni hráči i nehráči stolního tenisu včetně našeho maskota Davči. Vypily se dva sudy, probrala se politika, pinec a prostě všechno a dokonce i můj kýbl má na co vzpomínat:)…                                                                                                                    Pepa ml.

 

Body:      Linhartice :                                         Moravská Třebová:

          Pepa Mitáš ml.:          4/4                             Pepa Mitáš ml.        2,5/4

          Pepa Schwedler:       3/3                             Pepa Schwedler         2/3

          Ogar „tečka“ Trnka:   0/3                             Ogar „tečka“ Trnka:    0/3 

          Scheiba                    3/3                             Scheiba :                0,5/3

*pozn.: vyhráno zápasů / zápasů celkem

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.