1. až 5. kolo Okresního přeboru 2012/2013

10.11.2012 19:33

Trošku opožděně, ale přece vám přináším report z utkání, které proběhli v rámci Okresní soutěže sezóny 2012/2013.

1.kolo


První zápas sezóny jsme odehráli v Poličce. Pánové nastoupili v poměrně silné sestavě. Trnka, Ševčík Štofila a Hartman. Bohužel byli nad naše síly. Vinu bych přiložil k nerozehranosti a nesoustředěnosti a občasným výlevům vzteku nejmenovaného člena. :)

2. kolo

Opět nepovedený zápas, kdy tým nebyl zcela v pohodě, až na vyjímky jako Martin, který si své rozhodně splnil narozdíl od svého bratra, který naopak nesplnil vůbec nic. O to víc mrzí tato prohra, protože se rozhodně dalo vyhrát. Komentář Michala po zápase: "Příště nechlastám a z mýho výkonu tady je mi ještě víc blbě než z chlastu."

 

3. kolo

Nemožné se stalo skutečností a první výhra v Morašících. Hlavně díky hlavním oporám týmu a sice Petra a Martina. Petr(Šejba) vyhrál co se dalo a hlavně díky oboum vyhraným čtyřhrám bylo našlápnuto k slibnému zápasu, který nebyl ponechán náhodě a byl doveden ke zdárnému výsledku.

4.kolo

Do Vidlaté Seče jsme jeli s tím, že bude rychle hotovo a pojedeme domů s porážkou. Za tým Vidlaté Seče nehrál Hubinka Jan, což bylo velikým překvapením. Zřejmě si pánové mysleli, že na nás budou stačit, ale opak byl pravdou. Ani střídání Famfulíka Pavla za Famfulíka Vladislava ml. jim nepomohla a tak jim tým z Korouhve uštědřil poměrně jednoznačnou porážku 10:4.

 

5. kolo

Naše výherní šnůra pokračuje a třetí výherní zápas v Němčicích. Velmi vyrovnaný zápas, za zmínku stojí zápas Martina a Aleše Kučery, kde Martin prohrával 0:2 3:7 a dokázal zápas otočit a výhrát. Opět velmi cenná výhra.

 

Pokud vás zajímá bližší info k zápasům tak na této adrese. Jestli jste dočetli, až sem tak vám děkuji a zase příště.         R.Mi

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.