Áčko vs. Morašice a Vidlatá Seč "B"

27.02.2011 14:23

 

26.2. jsme vyzvali v odvetném zápase teamy z Morašic a Vidlaté Seče. Po posledním zápase na jejich domácí půdě, kde jsme tak tak vyhráli 10:7 (Morašice), jsme hodlali zopakovat výsledek, při nejlepším ho vylepšit. To se nám nakonec i podařilo, protože jsme odcházeli s výhrou 10:4. Morašice dovezli nejsilnější sestavu co mohli. Milan Říha, Láďa Králík, Jan Hořínek a Martin Rompotl. Ovšem to co přišlo později, stojí vskutku za řeč…

 

Přijela Vidlatá seč „B“ ve složení : Lukáš Osecký (který bude moji noční můrou po pár dní – dočteš se za chvíli), Vláďa Famfulík, Petr Famfulík a nestor Jarda Vomočil, který nám v posledních chvílích vzal cenné vítězství, tudíž jsme se dočkali nechvalné remizy 9:9, kde Pepa Schwedler prohrál klasicky v pátém setě… Škoda.

Ale teď pozor. Pepa ml. nastoupil na pozici A, a tak vychytal dle předpokladu Lukáše Oseckého, na kterého si věřil jako nikdy. Po prvním vyhraném jednoznačném setu 11:6 nastoupil rozpumpovanej do setu dalšího, kde vedl 10:1 … Po loňském prohraném setu s Kalandrou z Moravské Třebové, kdy vedl 10:2 a celý to ještě projel si sám řekl, že něco takovýho se už prostě nemůže nikdy opakovat. Ano ano, i s „timem“ to projel 10:12, což Lukáše pochopitelně nakoplo a nakonec prohrál 1:3. „Pepo, otočil jsem už spoustu zápasů. Ale tohle? To se mi nikdy nestalo“ pravil a zalomil tam poličského Otakara, kterého si od Pepína, chtě nechtě, zasloužil.

 

Atmosféra stoupala, protože stále nebylo jasný, jak to dopadne. Teda, s Wizourem jsme předpokládali, že jistý člen udělá aspoň bod a … nic no :D . Tudíž jsme se museli spokojit s remizou 9:9… Za dva týdny nás vyzvou na domácí půdě teamy z Němčic a Svitav (viz. plánované akce).                  Pepa .ml.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.